Mobil

+36705387838

E-mail

boldoggerinc@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00

SI terápia – Japán gerinckezelés

Az SI terápia – Japán gerinckezelés – egy kockázat- és fájdalommentes, és Európában teljesen egyedül álló gerinckezelés. Latinul sacroiliacalis arthrosis magyarra fordítva csípő-keresztcsonti ízület a jelentése. A latin megnevezéséből jön az S.I kifejezés, amelyből adódóan kiejtve eS i ízületnek szoktuk mondani. A mozgása körülbelül 3 fok.

A kezelés közben a keresztcsontot és a csípőcsontot finoman, fájdalommentesen kimozgatjuk, és ennek következtében enyhíthető, megszüntethető a derék, csípőderék fájdalom, és a lábba lesugárzó fájdalom is.

Ez az Japán gerinckezelés első sorban oldalt fekvésben történik. A lényege, hogy az SI ízületet megmozgassuk, a benne lévő feszültséget kioldjuk, és a diszfunkcióját helyre állítsuk.

Nagyon hatásos, és biztonságos. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, így teljesen kockázatmentes.

Biztonságosan alkalmazható gyerekeknél és időseknél is egyaránt.

Európában még egészen ez az új japán gerinckezelési technika, ezért még nemigen ismert. Míg Japánban komoly kutatásokat folytatnak ezen a területen is.

A kezelést követően a javulás, a megkönnyebbülés azonnal érezhető.

A SI ízületünket a testünk lengés csillapítójának is szokták mondani, mert részben leveszi a terhet a porckorongokról.

Az 1980-as években még azt tanították az Orvosi Egyetemeken, hogy ez egy stabil ízület, és nem mozog. Valójában pár miniméter elmozdulásra képes. A testünk központi ízületének is nevezik. Ha egy kört húzunk az emberi test köré, akkor a középpontja valahol a keresztcsonton van. Itt jegyezném meg a magyar nyelv csodálatosságát.

Az SI terápia kezelése közben nagyon finom, kicsi, apró, fájdalommentes mozdulatokkal dolgozunk.Kövess Facebook-on!

Kapcsolat felvétel!


SI terápia – Japán gerinckezelés

Ajánlott cikkek