Mobil

+36705387838

E-mail

boldoggerinc@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00

Csodálatos máj- és epehólyag tisztítás

Szeretettel ajánlom, Andreas Moritz -tól A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás című könyvet azoknak, akik tisztulni, fogyni, gyógyulni, és megkönnyebbülni szeretnének. Egyszerű, és hatékony.

A könyvben leírtak szerint, otthoni körülmények között van lehetőség arra, hogy az epehólyagot megtisztítsuk, és ez által a májat is.

Több millió ember szenved epehólyag bántalmakban, amiért az epekövek elzárják az epevezetéket, amelynek a kezelése sokszor abból áll, hogy kiveszik az epehólyagot, és nem az okot gyógyítják meg. Ez ahhoz vezet, hogy más betegség is kialakul. A fejlett országok lakosságának nagy része szenved valamilyen krónikus betegségben. Túlnyomó részben a megkeményedett epekövecskék elzárják a májból kivezető epecsatornát, és ezzel elakadásokat okoznak.

Ahhoz, hogy megértsük, hogy mit tehetünk a máj- és epehólyag tisztítása érdekében, fontos megérteni, hogy mi megy végbe a szervezetünkben. Ebben mutat útmutatást ez a könyv.

Az író, Andreas Moritz az Egyesült Államokban széles körben elismert és több ország kormányának egészségügyi tanácsadója.

A könyvben olvasható tisztítást jó magam is kipróbáltam.

Nem mindenki számára ajánlott, ebben is forduljon kezelő orvosához. Csak saját felelősségre.

Folyamat röviden: 6 napig napi 1 liter almalé, a 6. nap estéjén keserűsós víz és egy grapefruit-olívaolaj mixet fogyasztunk. A 7. nap reggelén újra keserűsós vizet. – A többi megy magától. Lásd bővebben a könyvben.Kövessen Facebook-on!

Kapcsolat felvétel itt!


Ajánlott cikkek