Mobil

+36705387838

E-mail

boldoggerinc@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00

Tiszta vízfogyasztás

Miért fontos a Tiszta vízfogyasztás a minden napjainkban? Mert a szervezetünk 70%-át víz alkotja. A vérünkben 90%-ban van jelen, és még a csontjaink egy részében is víz található. Fontos szerepet játszik az anyagcserében, a vérkeringésben, a tápanyagok oldásában, szállításában, felszívódásában, és a salakanyagok kiürítésében. Szabályozza a vérnyomást, és a szervezet hőháztartásában is részt vesz. Ezért elengedhetetlen a kellő minőségű és mennyiségű víz fogyasztása.

Honnan tudhatjuk, hogy elegendő mennyiségű vizet fogyasztunk e?

Egyszerűen megnézzük a vizeletünk színét. Akkor megfelelő, ha a vizeletünk színe átlátszó, világos sárgás színű. Amennyiben sötét színű, és a megemelt víz mennyisége ellenére is sötét színű marad, akkor forduljunk orvoshoz.

A vízfogyasztás mennyisége élettani hatásai miatt nagyban hozzájárul az izmok, inak, ízületek állapotához. Illetve az izomlazítással, ízületi kimozgatással, blokkoldással járó változást könnyebbé teszi.

Igyunk elegendő mennyiségű és minőségű vizet az egészségünk érdekében!

Hogyan érhetjük el, hogy tiszta vizet fogyasszunk? Erről is több nézőpont van.

Vannak, akik úgy vélik, hogy a természetben található ásványvizekkel tudják biztosítani az elengedhetetlen vizet, és ásványi anyagot, amelyek a természetben megtalálhatóak. A boltokban ásványvíz néven tudjuk megvásárolni. Manapság többféle ásványvízhez juthatunk. Illetve lehetőségünk van még forrásokból beszerezni a létfontosságú vizet. E mellett többféle víztisztító készülék, és készítmény létezik, amivel biztosíthatjuk magunknak az egészséget fenntartó mínőségű és mennyiségű vizet.Kövessen Facebook-on!

Kapcsolat felvétel itt!


Ajánlott cikkek